Peste 30 de polițiști buzoieni au acționat zilnic la sfârşitul săptămânii trecute pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din domeniul comerțului cu produse alimentare și pe linia verificării legalității operațiunilor cu carne şi produse din carne.

În perioada 15 – 17 aprilie, poliţişti din cadrul stucturilor de investigare a criminalității economice, de ordine publică și poliție rutieră au desfăşurat 12 acțiuni și controale, pe linia prevenirii și combaterii ilegalităților din domeniul comerțului cu produse alimentare și pe linia verificării legalității operațiunilor cu carne şi produse din carne.

În urma activităților desfășurate, a fost constatată o infracțiune şi au fost aplicate 132 sancţiuni contravenţionale.

Cele mai multe contravenții au fost aplicate pentru fapte de natură economică valoarea amenzilor fiind de 75.500 lei iar ca măsură complementară polițiștii au ridicat în vederea confiscării, 100 kg carne și produse din carne în valoare de 1.947 precum şi alte produse în  valoare de peste 3.800 lei.

De asemenea, pentru neregulile constatate au fost aplicate sancţiuni pentru nerespectarea regulilor de circulație, a prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice dar şi la alte acte normative în valoare de peste 21.000 lei.

La activităţi au participat şi reprezentanţi ai A.N.S.V.A. şi A.N.P.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.