Miercuri, în jurul orei 8.40, un incendiu puternic a izbucnit la societatea Green Wee, la Frasinu. Foarte repede, flăcările au cuprins depozitul de deșeuri electrice și electronice, iar fumul dens se putea vedea de la zeci de kilometri distanță. În sprijinul pompierilor buzoieni au sosit întăriri de la judeţele vecine. Au participat 16 echipaje de pompieri din Buzău, Brăila, Vrancea, Ialomiţa şi Călăraşi, astfel că după mai bine de 6 ore focul a fost stins.

Imediat după stingerea flăcărilor a fost demarată o anchetă, iar pompierii au și o posibilă cauză de izbucnire a incendiului, fiind vorba despre intrarea în contact a acumulatorilor depozitați în curte cu alte substanțe chimice.

Au fost deschise mai multe anchete după incendiul violent izbucnit pe platforma Green Weee International, din Ţinteşti. Au ars câteva sute de tone de frigidere, televizoare şi baterii uzate. Incendiul a intrat şi în atenţia Gărzii de Mediu Buzău, dată fiind cantitatea mare de fum degajată în aer timp de peste patru ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.