,,După o perioadă de așteptare a actelor guvernamentale, am primit informația că astăzi a trecut prin Guvernul României memorandumul care permite deblocarea unor posturi din sănătate. Comuna Pârscov are, din acest moment, aprobate 10 posturi pentru substația de ambulanță din localitate, posturi necesare pentru operaționalizarea integrală a substației.

Este a doua veste bună după cea a aprobării înființării substației de către autoritățile competente. Este o victorie a insistențelor primarului Mihai Daniel, a demersurilor oficiale făcute de parlamentarii buzoieni ai PSD Buzau pe lângă ISU și Ministerul Sănătății.

O altă promisiune făcută alegătorilor din Comuna Parscov devine realitate. Un nou motiv pentru continuitate în funcția de primar a d-lui Mihai Daniel, a colegilor consilieri locali PSD. Felicitări d-lui primar Mihai Daniel, echipei PSD de la primăria comunei!

PS DSP Buzău primește 3 posturi iar Spitalul Săpoca, 29 posturi. Pentru un act medical de calitate în Județul Buzău!, a transmis, astăzi, senatorul Lucian Romașcanu, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Buzău

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.