Posturile de conducere din cadrul Direcţiei de Poliţie Locală sunt ma mare căutare.

Pentru funcţiile de director executiv adjunct şi şef Serviciul Circulaţie şi Disciplină Rutieră au fost admise cîte trei dosare, iar printre concurenţi se află foşti lucrători S.R.I., D.G.A. sau ofiţeri superiori de Poliţie, dar şi candidaţi din interiorul Poliţiei Locale.

De asemenea, potrivit site-ului Primăriei Buzău la concursul pentru ocuparea funcţiilor publice de conducere de execuţie din cadrul Direcţiei de Poliţie Locală, din data de 13 iunie 2018, au fost admise trei dosare. Pentru director executiv adjunct le-au fost admise dosarele lui Ionel Moise, fost ofiţer al Direcţiei Generale Anticorupţie, Cornel Dumitrescu, fost ofiţer de informaţii în S.R.I., şi Marian Ioniţă, actualmente lucrător în cadrul Poliţiei Locale Buzău.

Pentru funcţia vacantă de şef Serviciu Circulaţie şi Disciplină Rutieră au fost admise patru dosare: al lui Viorel Niţă, colonel în rezervă fost lucrator al I.P.J. Buzău, al lui Marian Şerbulea, fost purtător de cuvînt al Poliţiei Buzău, al lui Liviu Dragomir, angajat la Poliţia Locală şi Liviu Niţă, angajat în Poliţia Locală.

Pentru postul de Director Executiv, singurul înscris cu dosar admis este fostul comandant al I.P.J., Ion Marin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.