Posturile scoase la concurs de Spitalul Județean de Urgentă Buzau se dovedesc a fi neatractive pentru medici. Potrivit situației privind dosarele de concurs depuse la examenul  pentru ocuparea pe durată nedeterminată a posturilor vacante cu normă întreagă  de medici specialiști, publicată de Spitalul Județean de Urgență Buzău pe site-ul instituției, doar mediculul Anca Burducea s-a arătat interesată de acesta. Anca Burducea este medic specialist, Cardiologie și și-a depus dosarul pentru postul vacant cu normă întreagă de medic specialist pe Secția de Cardiologie.

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Buzău a scos la concurs în ultimele zile ale anului trecut șapte posturi de medic specialist, iar pana in ultima zi în care candidații interesați s-au putut înscrie la concurs a fost înregistrat un singur dosar.

Urmează să fie stabilită și data la care va avea loc examenul, care se poate desfășura, potrivit prevederilor legale, începând cu data de 27 ianuarie, până în ultima jumătate a lunii martie.

Rămân în continuare vacante șase posturi de medici specialiști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.