dragaicaPregătiri întense pentru organizarea târgului „Drăgaica 2014”. Consilierii locali buzoieni au aprobat în ultima ședință proiectul de hotărâre privind organizarea și funcționarea evenimentului tradiție pentru Buzău. Cunoscut drept cel mai vechi târg din zona Munteniei, Drăgaica va funcționa anul acesta între 7 și 24 iunie 2014, fiind deschis zilnic între orele 10:00 și 22:00.

Municipalitatea a alocat 100.000 de lei pentru organizarea târgului în acest an, bani care se vor întoarce la bugetul local din taxele de închiriere spațiilor pentru amplasarea chioșcurilor și a pieselor de agrement.

Taxa de intrare în Drăgaică va fi, ca și anul trecut, de 2 lei, exceptându-i pe pensionari, copiii sub 14 ani, elevi și studenți, militarii în termen, veteranii și văduvele de război.

Ca și în anii precedenți, suma de 5.000 de lei colectată din taxa de intrare în târg vai fi virată în contul Filialei Buzău a Societății Naționale de Cruce Roșie a României, filială care va asigura asistența medicală în incintă pe întreaga durată a desfășurării târgului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.