O modificare de ultimă oră a apărut în organizarea evenimentelor. Vezi detalii AICI!

În acest weekend, cetățenii din județul Buzău pot experimenta simularea unor situații de urgență produse acasă, situații care le pot pune viața în pericol, dar și câteva lecții elementare și nu numai, legate de acordarea cât mai eficientă a primului-ajutor medical de urgență. Caravana SMURD și Centrul Mobil pentru Răspuns în Situații de Urgență sosesc la Buzău și Râmnicu Sărat. Participanții la eveniment vor asista la cursurile menite să asigure instruirea cât mai eficientă în vederea acordării primului ajutor medical.

Centrul Mobil, prevăzut cu echipamente inteligente ce simulează situații de urgență diverse, îndeosebi incendiile izbucnite în locuințe, dar și un pachet pentru condiții meteorologice extreme sau simularea realistă a unui cutremur, oferă participanților mai multe scenarii pentru prevenirea incendiilor și tehnologii de recunoaștere a pericolelor, dar și a efectelor ce pot rezulta din acestea.

Activitățile se vor desfășura astfel:

În Municipiul Buzău, Parcu Crâng – Sâmbătă, 22.10.2022, între orele 10:00-18:00

În Municipiul Râmnicu Sărat, Parcul Central – Duminică, 23.10.2022, între orele 10:00-16:00

Cadrele ISU Buzău sunt instruite pentru a utiliza și prezenta simulatorul. Pentru îndeplinirea obiectivul său de formare a populaţiei, Centrul Mobil este dotat cu echipamente inteligente ce simulează diverse situaţii de urgenţă, incendii, situații meteo extreme sau chiar cutremure.

Vă așteptăm în număr cât mai mare!” , este provocarea lansată de reprezentanții ISU Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.