Motive de mândrie pentru preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Petre Emanoil Neagu. Acesta a participat la Gala Premiilor de Excelență în Administrație, unde Consiliul Judeţean Buzău a primit premiul de excelență pentru cele mai importante proiecte de investiții în sănătate. De asemenea, DGASPC Buzău, instituţie subordonată Consiliului Judeţean, a primit un premiu important.

„Consiliul Județean Buzău a primit, aseară, în cadrul Galei Premiilor de Excelență în Administrație, premiul de excelență pentru cele mai importante proiecte de investiții în sănătate, anume pentru deschiderea noii Maternități.
În același timp, DGASPC Buzău, instituție subordonată Consiliului Județean, a primit premiul de excelență pentru cele mai bune practici de aplicare a tehnologiilor moderne în administrație, pentru proiectul „Crearea unor profile de risc în asistența socială”.
Este o realizare importantă pentru Județul Buzău și, an de an, ne propunem să fim laureați ai acestei Gale”, a scris Petre Emanoil Neagu pe pagina sa de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.