Mesaj tranșant, postat de președintele Camerei Deputaților, în mediul virtual. Marcel Ciolacu este de părere că moțiunea de cenzură inițiată de opoziție nu va trece. Liderul PSD Buzău critică cele cinci partide care au format opoziția, afirmând despre acestea că nu au nici măcar un program de guvernare sau măcar un proiect, pe care să îl pună în practică dacă ar ajunge la guvernare.

”Moțiunea NU TRECE !

În următoarele zile vom asista cum opoziția formată din CINCI partide se va strădui să treacă o moțiune de cenzură. Ca de obicei, nu au niciun program de guvernare, nici măcar o schiță, un minim proiect în situația (puțin probabilă) în care vor ajunge la guvern. Știe cineva care e propunerea lor de prim-ministru?! NU! Tot ce vor e să dărâme și atât!

Îmi este greu să înțeleg cum vor decurge întâlnirile între: Orban, Barna, Ponta, Tomac și Hunor, oameni cu viziuni diferite, unii de stânga, alții de dreapta, fără niciun program de guvernare. Fără nici un plan. Nu cred că va trece nici acestă moțiune de cenzură. Oricâte perdele de fum vor mai ridica în perioada următoare, un lucru e sigur: să strângi semnături e mult mai ușor decât să convingi parlamentari să fie în sală și să voteze!

Îi vedeți, da?! Nu trece!”, este mesajul postat pe rețele de socializare de către Marcel Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.