Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Cristi Bîgiu a dispus declanşarea unei anchete pentru a stabili vinovaţii şi situaţia exactă în cazl copiilor descoperiţi astăzi legaţi de mâini în timp ce erau internaţi în secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean. În urma acestei anchete, Consiliul Judeţean va lua toate măsurile care se impun. Totodată, la aceasta oră, membrii comisiei se află la spital.

„Urmarim cu atentie evenimentele de la Spitalul Judetean. Este o situatie absolut regretabila si am solicitat deja conducerii Spitalului o informare de urgenta cu privire la aspectele semnalate in presa. Vom verifica atent informatiile si vom lua masuri de remediere a situatiei si de sanctionare a persoanelor vinovate. Consiliul Judetean nu tolereaza astfel abateri si, repet, daca aspectele semnalate se confirma, in limita competentelor noastre, vom solicita conducerii Spitalului sa sanctioneze persoanele responsabile”, a declarat presedintele CJ, Cristi Bîgiu.

Consiliul Judeţean nu are competenţa să intervină pe organizarea internă a Spitalului Judeţean, relaţia dintre cele două instituţii desfăşurându-se pe linie administrativă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.