Președintele Consiliului Județean, Marian Cristinel Bîgiu, și asociația non-guvernamentală Pro Green Terra organizează,astăzi, un curs de ecologie destinat elevilor din ciclul gimnazial, scopul acestuia fiind educarea copiilor în spiritul protejării naturii și al sănătății.

   ”În contextul actual, al încălzirii globale, al creșterii nivelului de poluare, este foarte important să educăm copiii în spiritul protejării mediului și, până la urmă, a sănătății lor. O dezvoltare durabilă presupune tocmai grija pe care o avem cu toții față de natură”, a declarat Cristi Bîgiu.

Acest proiect vine în completarea altor acțiuni pe care Pro Green Terra le-a desfășurat până acum în domeniul protecției mediului. Mă bucur să văd că există un interes în creștere față de protejarea naturii și mă bucur că acest mesaj ajunge la copii, pentru că ei sunt cei care vor continua, peste ani, munca noastră de acum”, a afirmat Cătălin Mândrean, președinte – fondator al Pro Green Terra.

Pro Green Terra este o asociație nonguvernamentală activă în domeniul protecției mediului. De asemenea, asociația are ca scop şi promovarea, în numele membrilor săi, a iniţiativelor legislative în materia protecţia mediului înconjurător. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.