Președintele Consiliului Județean Buzău, Marian Cristinel Bîgiu, s-a întâlnit astăzi cu directori ai instituțiilor aflate în subordinea CJ, pentru a discuta principalele probleme din unitățile menționate, precum și soluții pentru acestea.

O comunicare permanentă , o îmbunătăție a serviciilor oferite buzoienilor – sunt în opinia șefului administrației județene soluții care pot schimba actuala stare de lucruri din instituțiile subordonate CJ.

Cred că aceste discuții trebuie să aibă loc permanent, pentru a putea îmbunătății activitatea instituțiilor și, cel mai important, serviciile oferite cetățenilor. Îmi doresc ca buzoienii să simtă această schimbare, îmi doresc ca instituțiile să lucreze în favoarea lor”, a declarat Cristi Bîgiu.

Președintele CJ a purtat discuții cu șefii DGASPC, cei ai Spitalului Județean și ai Maternității.

Am discutat astăzi cu directori ai instituțiilor aflate în subordinea Consiliului Județean. Serviciile din sănătate sunt primele care trebuie să se afle pe lista priorităților, pentru că acestea prezintă o importanță deosebită pentru cetățenii județului. Sunt hotărât ca împreună cu colaboratorii din aceste instituții să îmbunătățim serviciile oferite”, a spus președintele CJ.

Președintele Bîgiu și-a exprimat intenția de forma un grup de lucru din care să facă parte consilieri județeni de la toate partidele aflate în executivul județean, în prima ședință a CJ de săptămâna trecută. Propunerea sa a fost primită cu deschidere urmând ca în cel mai scurt timp aleșii județeni să și decidă pe cine vor vrea să trimită în acest grup de lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.