Pe 27 septembrie, în fiecare an, se sărbătorește Ziua Mondială a Turismului, iar pentru județul Buzău, anul acesta este unul aparte, având în vedere că 2022 a venit cu desemnarea Ținutului Buzăului drept Geoparc UNESCO. Cu această ocazie, președintele Consiliul Județean, Petre Emanoil Neagu, a transmis un mesaj de mulțumire către cei care fac eforturi pentru promovarea turismului buzoian: 

?????????? ?????????? este tema din acest an a ????? ???????? ? ?????????? și ne invită să reflectăm asupra importanței turismului pentru dezvoltarea durabilă.
Turismul își câștigă, cu fiecare an ce trece, titlul de pilon important al dezvoltării județului Buzău, cu o importanță aparte pentru noi, buzoienii.

Buzăul are multe destinații deosebite, cu valoare recunoscută la nivel internațional, care pot oferi experiențe unice.

Mulțumesc tuturor celor care contribuie la creșterea sectorului turistic în județul nostru!
Implicarea comunității buzoiene, a asociațiilor și fundațiilor din Buzău este impresionantă și sunt recunoscător tuturor celor ce văd frumusețea județului nostru, o promovează și contribuie la dorința și eforturile de a face ca județul Buzău să devină o destinație turistică din ce în ce mai frecventată și apreciată. Mă înclin în fața dvs! Împreună vom identifica și valorifica noi și inovative linii de dezvoltare pentru acest sector.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.