Conducerea Consiliului Județean se gândește să înființeze servicii proprii de transport public și de apă-canal. Potrivit președintelui Petre Emanoil Neagu, ideea are ca scop îmbunătățirea condițiilor pentru toți locuitorii județului, în contextul în care acum, atât piața de transport public, cât și cea de rețele de uitilități, nu sunt asigurate în totalitate.

Sunt anumite lucruri pe care le putem face împreună. Sunt județe unde au societăți de transport, asta nu înseamnă că vrem să avem noi monopol, Consiliul Județean. Se pot face curse între zonele extreme, cu autobuze performante, călătorii să aibă confort sporit. Un transport pentru susținerea localităților unde există potențial de turism, o să îl facem cu siguranță! Acesta va fi primul pilon pe care o să îl încercăm., a declarat președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu.

De asemenea, șeful CJ a făcut referire și la un serviciu propriu de apă și canal:Nici aici nu facem concureță nimănui, dar trebuie asigurate serviciile de apă în întreg județul, pentru că un singur om nu poate acoperi totul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.