Președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, a explicat situația actuală a proiectelor finanțate prin PNDL în județul Buzău, după ce auoritățile centrale au anunțat că nu mai au fonduri pentru a le susține, șeful administrației județene venind și cu soluțiile ce trebuie aplicate pentru ca aceste investiții să continue. 

Ministerul Dezvoltării a transmis tuturor uat-urilor o adresă de informare, conform căreia angajamentele bugetare au fost finalizate, iar beneficiarii trebuie să susțină din fonduri proprii continuarea lucrărilor sau să le sisteze.

Este o abordare complet eronată, care nu face decât să oprească sau să încetinească ritmul de execuție a unor proiecte foarte importante pentru comunitate.

Împreună cu aparatul de specialitate, am identificat soluțiile și vom continua toate proiectele Consiliului Județean Buzău finanțate prin PNDL.

Dar, trag un semnal de alarmă că astfel de adrese ale Ministerului Dezvoltării denotă faptul că interesul cetățeanului nu primează în Guvernul României, iar prioritățile de dezvoltare ale țării noastre nu sunt înțelese și respectate. , a declarat președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.