Presedintele PNL Buzau, deputatul George Scutaru, a explicat, astazi, in cadrul unei conferinte de presa ca ruperea intelegerii cu PDL de la nivelul judetului Buzau nu este facuta in urma presiunilor venite de la Centru, asa cum acuza secretarul general al PDL Buzau, Liviu Mocanu.

Scutaru a explicat ca la nivelul organizatiilor PNL exista o libertate in ceea ce priveste politica de aliante si a dat exemplu chiar intelegerea recent incheiata cu PDL. Presedintele liberal a tinut sa puncteze ca la momentul cand Organizatia Judeteana a PNL a crezut in alianta cu PDL, aceasta nu a cedat presiunilor venite de la Centru iar adevaratul motiv al apropierii de PSD se afla de fapt in actiunile din teritoriu ale democrat-liberalilor.

“Tineti minte ca atunci cand am crezut in  acea alianta cu PDL de la nivel local, exista libertatea la nivelul filialelor PNL si am continuat alianta cu PDL. Ne-a deranjat modul in care au fost schimbati oamenii nostri, oameni care au revenit pe posturi in urma unor decizii ale instantei dar nu ne mai  mira faptul avand in vedere asa-zisul specialist in drept constitutional Emil Boc are cele mai multe Ordonante de Urgenta respinse de Curtea Constitutionala. Sunt oameni care calca in picioare legea si  ne asumam riscul ca cei care mai sunt in functii in deconcentrate sa fie schimbati si vedem cum se va pronunta instanta in continuare. Am auzit remarca cum ca PDL a impartit banii cum trebuie si ca avem acelasi numar de posturi in deconcentrate. PNL are in acest moment trei oameni mari si lati in deconcentrate si nu stiu daca si PDL are tot trei. Dar probabil ca domnul de la PDL(nr. Liviu Mocanu) numara ca Roberta Anastase la votul pe pensii” a conchis Scutaru.

Liberalii au anuntat in urma cu o saptamana ca intelegerea cu PDL de la nivelul judetului Buzau  nu va mai fucntiona din aceasta luna si ca il vor sprijini pe Petre Emanoil Neagu pentru a obtine functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Buzau, ramasa libera dupa demisia Ceciliei Manolescu.

Ciprian STERIAN

[audio:http://jurnaluldebuzau.ro/wp-content/uploads/2011/01/George-SCUTARU1.mp3|titles=George SCUTARU]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.