Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, semnează o scrisoare către preşedinţii de filialele judeţene în care anunţă că s-a decis amânarea Congresului Extraordinar din 29 februarie, în cadrul căruia trebuia să fie aleasă noua conducere a partidului. Amânarea este generată de riscul coronavirusului.

„Stimați colegi,
Având în vedere evoluțiile privind creșterea numărului de persoane aflate în izolare la domiciliu și în carantină, și ținând cont de datele oficiale privind anchetele epidemiologice în curs de desfășurare, considerăm că întâlnirea la București a unui număr important de persoane din toată țara reprezintă un risc care poate conduce la consecințe greu de cuantificat.

Totodată, luând în considerare că majoritatea delegaților la Congresul PSD dețin funcții care implică autoritatea de stat, respectiv primari, viceprimari, președinți și vicepreședinți de Consilii Județene, care sunt șefi ai Comitetelor Locale pentru Situații de Urgență, Conducerea Colectivă Interimară a PSD a decis amânarea Congresului Extraordinar al partidului.

Din aceste motive, vă rugăm să anulați toate măsurile organizatorice pe care le-ați întreprins în vederea deplasării la București a delegaților pentru data de 29 februarie 2020″, se arată în scrisoarea semnată de Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD.

1 COMENTARIU

  1. Exista riscul real ca PSD sa ramana in interimatul conducerii pana la calendele grecesti. Acest virus de import, pe langa faptul ca va creste deficitul de cont curent, vad ca produce efecte si in viata politica.
    Ma gandesc cu groaza ce s-ar putea intampla in Parlament!
    Va dati seama la ce riscuri se supun alesii nostrii adunandu-se in sala de plen, in comisii, pe holuri, la bufet sau la o tigara, dupa naveta saptamanala facuta cu avionul, trenul, autobuzul sau cu autoturismele cu geamuri fumurii din teritoriu pana la Bucuresti!!!
    Sau asa se explica lipsa lor din diverse activitati pe care noi le platim tuturor celor chemati sa ne asigure cele mai bune conditii de trai, asa cum a fost saptamana trecuta la votarea guvernului, nu. Stiu ei cum sa se apere, sunt informati, au acces la tot ce este necesar ca sa asigure linistea, sanatatea si puterea de a decide ce este bine si ce nu pentru… Cine oare? 28 02 2020 08.59

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.