Primăria Buzău a lansat un apel public pentru identificarea locațiilor pretabile investițiilor. Municipalitate își dorește ca prin această acțiune să creeze o bază de date care să fie pusă la dispoziţia celor interesaţi să investească în Buzău.

Având în vedere strategia de dezvoltare a Primăriei Municipiului Buzău pe baze eficiente și sustenabile, de depășire a dezechilibrelor economice și sociale cu care se confruntă astăzi Municipiul Buzău, am demarat un amplu proiect de atragere a investitorilor, mari producători industriali, care să redea Buzăului poziția de top pe care o merit, prin refacerea logisticii și a infrastructurii economice pentru productivitate, performanță și competiție reală.

În acest sens, în urma unor solicitări concrete venite din partea investitorilor de ale pune la dispoziție terenuri și/sau clădiri, contra cost, pentru posibile investiții am solicitat firmelor și persoanelor fizice să ne informeze dacă dețin astfel de capacități.

Vom realiza, în urma culegerii de informații, o bază de date oficială pe care o vom utiliza pentru promovarea Buzăului în mediile de afaceri române și străine, astfel să atragem cât mai multe investiții valoroase„, se precizează într-un comunicat de presă semnat de primarul Constantin Toma.

Cei interesați pot completa un chestionar de identificare pe care îl găsiți AICI

2 COMENTARII

  1. De ce platim taxe pentru drumuri,,,iar masinile ni le „aranjam” in micile gropi din Municipiul Buzau.Buzaul este Municipiu???..Ce pacat D.Toma….Jeni Barbulescu (Madrid).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.