Primăria Buzău organizează o ședință de dezbatere publică pentru proiectul de hotărâre ce prevede colectarea separată a deșeurilor și acordarea de facilități către persoanele fizice, juridice sau asociațiile de proprietari. Dezbaterea este programată pe data de 22 ianuarie, la ora 11, în sala ”Stan Săraru” a Primăriei Buzău.

Proiectul este deja afișat pe site-ul Primăriei și la avizier, iar persoanele interesate pot depune propuneri sau sesizări până pe 19 ianuarie, folosind fie mailul, fie poșta (la adresa Primăria Buzău, Piața Dacia, nr 1), fie direct la Primărie, la Ghișeul Unic.

1 COMENTARIU

  1. Toata lumea civilizata colecteaza separat deseurile, la noi nu vom vedea asta nici peste 100 de ani. La tara se arunca gunoaiele pe camp, pe malurile raurilor, care sunt infestate pana la refuz.
    Tiganii continua sa scoată gunoaiele din pubele, lasandu-le de jur imprejur, sa ia obiectele de plastic si sa faca foc alături, să se încalzeasca, se strecoara printre blocuri, iar politia locala mananca seminte pe bulevard, în pas de plimbare (si nu stiu ca pe trotuar se merge pe dreapta, ca pe sosea). Rufele se întind în continuare pe sarme, gratarele duduie în zile de sarbatoare, copii sub 15 ani fumează la miez de noapte in spatele blocuriolor. Care mai este rostul politiei locale?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.