Primarul Dumitru Mitroiu a fost prezent la închiderea cursurilor din anul şcolar 2011-2012 la Scoala din Cislau. Emotiile dascalilor dar si ale elevilor s-au transmis si edilului care a marturisit ca regreta anii de scoala si priveste cu nostalgie catre perioada copilariei.

„Am păstrat întreaga viaţă amintirile frumoase ale dascălilor mei, ceea ce vă urez şi vouă, dragi copii. Învăţătorii şi profesorii voştri sunt cei care vă transmit multitudinea de informaţii de care aveţi nevoie, dar şi cei care vă formează ca oameni. Felicitări pentru rezultatele obţinute în acest an şi vă urez o vacanţă frumoasă.”, a fost mesajul adresat de primarul Dumitru Mitroiu cu ocazia festivităţii de final de an şcolar.

Primarul nu a uitat sa ii indemne pe copii sa nu se lase absorbiti numai de joaca, sa mai si invete, chiar daca este vacanta sis a se fereasca de accidente si alte lucruri neplacute pentru a se intalni in aceeasi formula la inceputul anului scolar.

Scoala din Cislau a acordat un număr mare de diplome de excelenţă pentru elevii şi profesorii îndrumători ce au obţinut rezultate deosebite la concursurile organizate pentru elevi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.