vsercaianu 1Primarul comunei Cerna­testi, Valerica Serca­ianu, se va afla astazi din nou in fata instantei intr-un nou termen din dosarul in care este acuzat pentru ucidere din culpa in forma agravata. Astazi peste 10 martori vor spune in fata judecatorilor imprejurarile in care s-a produs accidentul din primavara acestui an in urma caruia o adolescenta de 15 ani si-a pierdut viata, iar o alta a fost ranita. Clele doua tinere se introceau de la scoala cand au fost lovite in plin de masina de teren condusa de primarul Valerica Sercaianu.

Pana acum primarul comunei Cernatesti a declarat ca nu se face vinovat in totalitate de producerea accidentului acesta spunand ca se afla in depasirea masinii din fata sa cand soferul acesteia a virat brusc spre stanga si a acrosat jeep-ul condus de primar.  Sercaianu nu a fost de acord nici cu viteza cu care rula, viteza fiind stabilita in urma expertizelor tehnice, şi nici cu valoarea alcolemiei, de 1 la mie alcool pur in sange.

Accidentul s-a produs de Sfintii Contantin si Elena pe raza comunei Maracineni in timp ce primarul din Cernatesti, Valerica Sercaianu, se intorcea de la o onomastica unde consumase alcool.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.