Liderii SANITAS Buzău acuză lipsa unor documente legale care ar trebui să stea la baza mobilizării personalului medical aflat în contract cu Primăria (personal cabinete școlare, din creșe, etc.) în cadrul centrelor de vaccinare anti-COVID. Ei transmit și un avertisment. 

„Oare câte adrese trebuie să mai facem, ca să înțelegeți, domnilor angajatori, că angajații nu sunt niste pioni pe care îi mutați de colo-colo, după bunul plac, fără un document legal în spate?!?
Sunt unii angajați (foarte puțini, din păcate), care ne ascultă și nu execută aceste ordine telefonice, chiar dacă sunt sub forma de amenințare… și sunt alții care, indiferent ce le-ai face, se lasă cuprinși de o „teamă” , pe care sincer, n-o înțelegem… Probabil, când veti avea deplină încredere în noi, vă veți comporta altfel.
În concluzie, domnilor angajatori, dacă până acum stricam hârtia ca să vă comunicam lucruri pe care ar trebui să le faceți ÎN MOD NORMAL, fără să vă spunem noi, de azi înainte vom consuma hârtia pentru a sesiza alte instituții care să va ,,indice” cum arată normalitatea în relația ANGAJAT – ANGAJATOR!” , este mesajul postat pe pagina de facebook a SANITAS Buzău, la care este atașată o adresă transmisă către Primăria Buzău. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.