Tribunalul Constanţa a admis propunerea procurorilor şi a decis arestarea preventivă a tânărului de 17 ani pentru 30 de zile pentru comiterea infracţiunii de omor. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată la Curtea de Apel Constanţa. Tânărul a fost dus în arestul IPJ Constanţa. Acesta a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa pentru 24 de ore, după care a fost prezentat Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă.

Conform reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă, cadrele medicale au fost solicitate să intervină sâmbătă, în jurul prânzului, în cazul unui bărbat găsit inconştient într-un autobuz supraetajat dezafectat. Medicii ajunşi la faţa locului au constatat că bărbatul era decedat. Martorii au povestit cadrelor medicale că victima ar fi fost agresată de mai multe persoane.
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au relatat, după primele informaţii, că bărbatul era din Galaţi şi avea 34 de ani, doar că de câțiva ani locuia la o mătușă de-a sa din Glodeanu Siliștea.
Câteva ore mai târziu, poliţiştii au depistat în tren la Costineşti, doi băieţi şi două fete, iar unul dintre băieţi, în vârstă de 17 ani, era bănuit de agresiunea care a avut loc în Vama Veche, fiind preluaţi de poliţişti şi duşi la sediul Poliţiei Mangalia pentru audieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.