targ bunUrmeaza sa fiti mirese, miri sau aveti o nunta in familie? Acum pentru a pregati toate detaliile unei nunti perfecte nu veti mai fi nevoiti sa parcurgeti zeci de kilometri pentru a vizita un targ de nunti, ci sa mergeti intre 4 si 6 aprilie la Galleria Mall Buzau unde se va organiza “Targul Nuntasilor”.

Asadar, miri, mirese, nasi sau doar nuntasi, tot ce va trebuie pentru a organiza sau participa la nunta perfecta veti gasi la “Targul Nuntasilor”, prima manifestare de acest gen din orasul nostru care isi propune sa aduca la Buzau furnizori de produse specifice in domeniul nuntilor.

La Targul Nuntasilor veti gasi nu doar tinute de petrecere, idei de decor sau modele de aranjamente florale, ci puteti gasi si formatia perfecta, DJ-ul, fotograful sau videograful care sa surprinda in detaliu cel mai frumos moment din viata unui cuplu.

Expozanti din tara si locali ofera reduceri importante la Targul Nuntasilor Buzau 2014. Organizator: Crazy Media Entertainment, partener Galleria Mall. Mai multe detalii gasiti pe crazymedia.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.