trei_poduri_peste_lume_coperta_1Astazi, Alteta Sa Regala Principele Radu al Romaniei lanseaza la Buzau volumul “Trei poduri peste lume. Consemnari intre anii 1982 si 2003”.

“Trei poduri peste lume. Consemnari intre anii 1982 si 2003” a Principelui Radu al Romaniei este un jurnal „pe sarite“ in care aventura spirituala a actorului care duce texte romanesti si straine pe meridianele (si scenele) lumii se impleteste cu destinul omului de stat, devenit membru al Casei Regale a Romaniei. Misiunea sa, aceea de a purta numele si spiritualitatea romaneasca in lume, de a fi mesager al tarii pentru reintegrarea ei in familia careia de drept ii apartine, lumea democratica, devine un sens si o datorie umana, pe care o indeplineste cu devotament alaturi de intreaga Familie Regala a Romaniei.

Cele trei poduri din titlul cartii fac referire la trei treceri diferite, simultane si fundamentale in viata Altetei Sale Regale: trecerea de la un mileniu la altul, trecerea de la Romania comunista la lumea libera, trecerea de la conditia de actor la cea de principe regal.

“Este o lucrare apasat subiectiva, dar prezinta o poveste de viata destul de neobisnuita. Ma simt obligat fata de societate sa vorbesc despre aceste lucruri. Sfertul de secol despre care cartea vorbeste mi-a oferit o sumedenie de ocazii de a fi mandru de familia si de tara mea, precum si de timpul meu. (…) Aducerea intre paginile cartii a acestor ganduri este si un fel de a multumi pentru tot ceea ce am primit. Un personaj de film spunea, acum vreo douazeci de ani: “Ceea ce primesti la nastere este un dar de la Dumnezeu. Ceea ce faci cu ceea ce primesti este darul tau catre Dumnezeu”, isi descrie lucrarea  Alteta Sa Regala Principele Radu al Romaniei.

Curtea Veche Publishing va invita astazi, incepand cu ora 17.30, la evenimentul de lansare a volumului “Trei poduri peste lume. Consemnari intre anii 1982 si 2003” de ASR Principele Radu al Romaniei. Evenimentul va fi gazduit de Biblioteca Judeteana “Vasile Voiculescu” Buzau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.