Incepand de astazi si pana marti Inspectoratului Scolar Judeţean Buzau organizeaza sedintele publice pentru repartizarea cadrelor aflate în restrangere de activitate si pretransfer. Conform datelor furnizate de ISJ, pentru astazi au fost asteptati educatoarele si invatatorii, urmand ca profesorii sa se prezinte luni si marti.

Aceasta decizie s-a luat ca urmare a numarului destul de mare a cadrelor care predau in invatamantul prescolar si primar si gimnazial si care ar fi absentat de la scoala în ziua de vineri.

Astfel, luni incepand cu ora 9.00 la sediul Inspectoratului Scolar Judetean sunt asteptati profesorii de fizica si chimie, de la 10.30 cei de informatica, 11.00 – matematica si 12.30 cadrele didactic care predau limba romana, engleza franceza si germana.

Marti, tot cu incepere de la ora 9.00 sunt asteptati profesorii de biologie, 9.30 cei de istorie si geografie, 11.00 cadrele didactice cu specialitatea Arte, 11.30 – educatie fizica, 12.30 – disciplinele tehnice, 13.30 – cei cu specializare in pshisopedagogie iar de la ora 14.00 disciplina religie.

Cadrele didactice participante la sedinta publica trebuie sa aiba asupra lor obligatoriu buletinul sau cartea de identitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.