foto: Florin Mușetoiu

Ieri, trupul neînsuflețit al profesorului Romeo Ilie a fost depus la capela bisericii Sf. Parascheva, de pe str. Oltului, din Buzău. Înmormântarea va avea loc joi, în localitatea Poșta Câlnău.

Joi, la ora 10:45 cortegiul funerar va pleca de la capela bisericii Sf. Parascheva, în jurul orei 11:00 va face un popas la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, urmând să continue drumul către Biserica Sf. Arhangheli Mihail și Gavril din Poșta Câlnău, unde se va desfășura slujba de înmormântare.

Vă așteptăm, dragi prieteni, să ne luăm la revedere de la cel care a fost sinonim cu handbalul buzoian, omul pe care nu-l vom uita niciodată și de la care am avut atât de multe de învățat.

Dumnezeu să-l odihnească în pace și lumină!” , au transmis reprezentanții clubului SCM Gloria Buzău.

Antrenorul Romeo Ilie a decedat pe 23 ianuarie, la vârsta de 68 de ani.

Handbalul buzoian mai trece un nume în rândul legendelor cărora li se va păstra o amintire plină de recunoștință, luându-ne rămas bun de la domnul profesor Romeo Ilie.

Toți cei care l-au cunoscut i-au apreciat devotamentul, pasiunea și capacitatea sufletească puse în slujba handbalului, cu toată inima și în ciuda tuturor greutăților. Condoleanțe tuturor celor care simt tristețea acestei despărțiri de un om îndrăgit, plin de căldură sufletească.

Dumnezeu să-l ierte!, este mesajul postat pe site-ul Federației Române de Handbal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.