Consiliul Județean Buzău a pus la punct un program încărcat în perioada Sărbătorilor de iarnă. În prezent, deja se lucrează la amenajarea unui tunel de lumină format din aproximativ 42.000 de beculețe, pe aleea care face legătura între B-dul Nicolae Bălcescu și Muzeul Județean. Astfel zona se va transforma într-un punct de atracție pentru buzoieni, mai ales că aici se va organiza și un târg de produse tradiționale, în curtea Muzeului.

Seria activităților pregătite pentru luna decembrie va începe de Ziua Națională a României, sărbătoare pentru care Consiliul Județean Buzău va asigura tradiționala fasole cu ciolan, desertul și paharul de vin fiert, anul acesta fiind pregătite 3.000 de porții. Masa de 1 Decembrie va fi organizată în Parcul Crâng, acolo unde vor avea loc spectacole de muzică folclorică susținute de artiști și ansambluri buzoiene.

Pe 6 decembrie va avea loc tradiționala serbare de la Sala Mare a Consiliului Județean Buzău, acolo unde aproape 500 de copii vor susține spectacole și vor fi recompensați de Moș Nicolae. De asemenea, toate clădirile aflate în subordinea Consiliului Județean Buzău vor fi iluminate festiv. Activitățile sunt organizate în parteneriat cu mai multe instituții din subordine, printre care Muzeul Județean, Teatrul „George Ciprian” și Centrul Județean de Cultură și Artă Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.