Noi soluții menite să contribuie la reducerea timpilor de așteptare la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor au fost identificate de conducerea Prefecturii.

În urma discuțiilor purtate cu reprezentanții S.P.C.R.P.C.I.V., șeful de la Casa Albă, Daniel Țiclea, a dispus ca în fiecare zi lucrătoare a săptămânii să funcționeze un ghiseu, cu bonuri de ordine, în consecință fără programare online, în limita a 40 de înmatriculări permanente și 15 înmatriculări provizorii.

„De asemenea, pentru datele de 12, 13, 19 și 20 decembrie, prefectul județului a dispus suplimentarea programului de înregistrare candidați și testare teoretică. Astfel, au fost create, în total, 120 locuri suplimentare disponibile, între orele 14.30-16.00.” , anunță Biroul de Presă al Prefecturii.

„În pofida problemelor de personal cu care ne confruntăme la acest serviciu, ne străduim să găsim soluții și să venim în sprijinul oamenilor de bună credință. Cele două măsuri pe care le-am identificat, în urma discuțiilor purtate pe de-o parte cu reprezentanții școlilor de șoferi, pe de altă parte cu colegii de la S.P.C.R.P.C.I.V., sper să contribuie la reducerea timpilor de așteptare, iar buzoienii să-și rezolve problemele într-un timp rezonabil ”, a declarat prefectul județului Buzău, Daniel Țiclea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.