pasaportPe 21 februarie  2014, proiectul Paşaport pentru cultură va poposi la Buzău, în Galeria Mall, o nouă locaţie importantă pe care Asociaţia Corint Pro Lectura şi proiectul educaţional Pasaport pentru cultură o bifează în dreptul activităţilor realizate în ultimele luni. Paşaport pentru cultură este un proiect naţional interdisciplinar, creat în parteneriat cu MEN şi care face parte din calendarul concursurilor şcolare.

Evenimentul organizat în colaborare cu Galeria Mall Buzău şi Centrul Cultural Francofon Buzău se va desfăşura între orele 12.00 – 14.00. Cum v-am obişnuit deja, vom avea multe momente artistice susţinute de elevii buzoieni, dar şi multi invitaţi, de la copii, părinti, până la cadre didactice şi inspectori şcolari din Buzău şi localităţile limitrofe. Nu vor lipsi déjà clasicele concursuri interdisciplinare de cultură generală, atât de aşteptate de elevi.

Momentul culminant al evenimentului va fi reprezentat de menţionarea zilei de 21 februarie, o zi foarte importantă în calendarul UNESCO, în care sărbătorim Limba Maternă. Aceasta sărbatoare cu rezonanţe culturale, a dat şi titlul tematicii pe luna februarie a proiectului educaţional Paşaport pentru cultură, desfasurat la Buzau, in parteneriat cu Asociatia Centrul Cultural Francofon Buzau care a lansat proiectul judetean Lectura pentru toti in anul scolar 2013-2014.

Elevii  ( clasele I- XII) si profesorii care doresc sa participe, se pot inscrie si pot obtine informatii suplimentare de la  Dra Madalina Alexandrescu, manager al proiectului: pasaportcultural@edituracorint.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.