Proiectul ,,Sus Muralul” va continua și în acest an. Este vorba despre lucrările de înfrumusețare a fațadelor unităților de învățământ, dar și a blocurilor din orașul Buzău. Reprezentanții conceptului, cu sprijinul Primăriei, lansează o provocare pentru buzoieni, în vederea selectării unor imobile pentru a fi pictate.

Sus Muralul e în căutare de noi pereți numai buni de pictat în orașul Buzău! Alături de fațadele de școli și grădinițe pe care vrem să le mai pictăm, căutăm și fațade de blocuri!

Dacă vrei să pictăm o fațadă a blocului tău, iată ce condiții sunt, și ce trebuie să faci:

Peretele trebuie să aibă o vizibilitate cât mai bună de la o distanță cât mai mare (să nu fie între blocuri, să nu fie obturat de copaci prea mulți sau prea mari etc )

– Să aibă zero sau cât mai puține ferestre / balcoane, și cât mai mici

– Peretele să fie izolat complet și în stare foarte bună

– Să fie accesibilă montarea unei schele în fața peretelui (e nevoie de un spațiu de aproximativ 2m față de perete)

– Să fie posibilă obținerea acordului locatarilor, și a președintelui asociației de proprietari ( în cadrul demersurilor noastre, va fi nevoie de semnăturile tuturor proprietarilor de apartamente ce împart acel perete, și de acordul președintelui asociației de proprietari)

Dacă peretele propus îndeplinește aceste condiții, trimite un mesaj pe pagina de facebook Sus Muralul, în care să menționezi adresa blocului și să atașezi o poză!” , au transmis cei de la ,,Sus Muralul„.

Iată câteva dintre lucrările efectuate în cadrul proiectului, la mai multe unități de învățământ din orașul Buzău:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.