Proxeneti-prinsi-de-politistiUn proxenet din Buzău a fost arestat pentru 30 de zile în urma unei acţiuni a poliţiştilor Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţia Judeţean Buzău. Aceştia au efectuat opt percheziţii domiciliare pe raza municipiului Buzău la persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de proxenetism, complicitate la proxenetism şi prostituţie pe teritoriul Belgiei şi Elveţiei.
În urma activităţilor desfăşurate din locuinţele percheziţionate, au fost ridicate mai multe cartele SIM, cinci terminale de telefonie mobilă, permise de muncă ale persoanelor bănuite de practicarea prostituţiei, precum şi buletine de transfer sume de bani pe numele mai multor persoane.
În urma tuturor investigaţiilor efectuate s-a stabilit că începând cu luna iulie 2010, un buzoian de 34 de ani ar fi dobândit însemnate foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituţiei, pe teritoriul Belgiei şi Elveţiei, de către o tânără din Vintilă Vodă, suma obţinută fiind estimată la aproximativ 40.000 euro. Buzoianul de 34 de ani a fost reţinut de poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunii de proxenetism, ulterior instanţa de judecată a emis mandat de arestare pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.