Proxenetul care a obligat o tânără din Constanţa să-i facă bani la Râmnicu Sărat fusese eliberat condiţionat în urmă cu doi ani, după ce a fost condamnat la închisoare pentru viol. În 2011, Orhan Şachir împreună cu un prieten au violat o tânără de 20 de ani, fiică de fost senator, şi a oferit-o unor cunoscuţi. Săptămâna trecută, a ajuns din nou în arest, la Buzău, împreună cu un partener de ilegalităţi.

În 2011, Orhan, împreună cu Elvis Iusein, au luat cu forţa o tânără de 20 de ani, fiică de fost senator, a violat-o şi a oferit-o unor cunoscuţi pentru a-şi sa­tisface poftele sexuale. Totul s-a întâmplat în noaptea de 1 spre 2 iunie, în jurul orei 1.30, când Sabina, în vârstă de 20 de ani, se întorcea de la o petrecere cu o prietenă de-a sa. Cele două se aflau pe strada Soveja când au fost abordate de indivizi dubioşi. Sabina a fost luată cu forţa şi băgată într-o maşină, pe când prietena sa a fost reţinută de un alt individ, pentru a nu putea interveni. Tânăra a fost însă dusă în spatele unor blocuri din cartierul Anadalchioi, unde cei doi indivizi au supus-o la perversiuni sexuale. Nemulţumiţi de prestaţia fetei, care plângea şi încerca să fugă din mâinile lor, indivizii au dus-o pe strada Ştefăniţă Vodă, unde, într-un gang, au dezbrăcat-o şi au violat-o. Mai mult decât atât, Elvis Iusein şi Orhan Şachir au oferit-o pe fată şi altor prieteni de-ai lor, contra sumei de 30 de lei.

Imediat cum a scăpat din ghearele violatorilor, tânăra s-a prezentat la Poliţie, unde a depus plângere. În mai puţin de 24 de ore, indivizii au fost prinşi şi arestaţi. Orhan Şachir a fost condamnat în 2012 la opt ani de închisoare pentru viol şi lipsire de libertate. A fost eliberat condiţionat în octombrie 2017, din Penitenciarul Balta Albă, după cinci ani de puşcărie.

Şi-a reluat însă proastele obiceiuri. Zilele trecute, Orhan a ajuns din nou în arest, de data asta la Buzău, împreună cu un partener de ilegalităţi, Amar Amiş, după ce a luat cu forţa o tânără de 30 de ani, de pe centura Constanţei, pentru a presta la Râmnicu Sărat. Femeia i-a dat pe mâna poliţiştilor din Râmnicu Sărat, nemulţumită că unul dintre proxeneţi i-ar fi luat toţi banii obţinuţi după două ”prestări” şi nu şi-a primit partea, aşa cum probabil era înţelegerea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.