Primarii din judetul Buzau au avut ocazia sa-si spuna problemele in fata conducerii judetene a PSD. Primarii social-democrați s-au intilnit cu parlamentarii PSD de Buzau si cu presedintele organizatiei judetene, deputatul Mrcel Ciolacu, cu care au avut discutii informale pe marginea recentei rectificari bugetare facuta de Guvern, dar si despre situatiile punctuale din comunitatile pe care le pastoresc.

Printre cei care au luat cuvântul s-au numărat primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, dar si Sorin Cirjan, primarul din Ramnicu Sărat.

La finalul întâlnirii, seful PSD Buzau a postat pe pagina de socializare un mesaj. ”Comunicarea permanentă cu autoritățile locale este cheia unei administrații publice eficiente pentru județ și în beneficiul cetățenilor noștri. Acesta este motivul pentru care, alături de parlamentarii PSD de Buzău, am dorit să avem astăzi o discuție deschisă, într-un cadru informal, cu primarii din județ, cu președintele și vicepreședinții C.J. Ei sunt cei care iau contact zi de zi cu problemele oamenilor și care știu cel mai bine care sunt soluțiile pentru dezvoltarea comunităților pe care le reprezintă. Le-am ascultat cu mare atenție opiniile și mai ales nemulțumirile și le-am promis că alături de toți colegii mei din Parlament și de la nivel central vom continua să ne zbatem pentru prosperitatea județului nostru”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.