Scandalurile legate de organizatia municipala a PSD Ramnicu Sarat se tin lant, chiar si dupa revocarea din functie a liderului Cristian Perieteanu si preluarea conducerii, cu caracter interimar, de catre co-presedintii Aurel Gubandru si Petre Neagu Emanoil. Recent, la sediul organizatie judetene PSD Buzau, un delegat ramnicean a depus un dosar cu demisii ai unor membri ai organizatiei municipale, al caror numar ar fi, conform lui Perieteanu, de 193, mult mai mic, conform responsabililor organizatie judetene.

Presedintele revocat, Cristian Perieteanu, care, intre timp, a demisionat din functia pe care o detinea in cadrul structurii de conducere judetene si, ulterior, din partid, sustine ca cele 193 demisii sunt ale unor membri de nadejde ai organizatiei, deranjati de masura pe care „judetul” a luat-o impotriva sa si, ca urmare a plecarii acestora, organizatia ar fi ramas cam fara oameni. De cealalta parte, co-presedintele interimar al organizatiei ramnicene Petre Emanoil Neagu confirma prezenta dosarului cu demisii, dar spune ca numarul acestora este mult mai mic. Mai mult, afirma Neagu, conducerea ramniceana a primit dispozitii sa se poarte discutii cu demisionarii, pentru a se verifica, printre altele, autenticitatea demisiilor. Aceeasi sursa a mai spus ca lucrurile din organizatia ramniceana au luat o intorsatura normala si ca alegerile vor avea loc la termenul stabilit de conducerea judeteana, in luna mai.

Surse confidentiale din PSD Buzau sustin ca, in fapt, numarul demisiilor ar fi mult mai mic, undeva sub o suta, si ca, in momentul de fata, s-ar cauta cu insistenta macar o demisie pe care autorul sa nu si-o asume, pentru a se cere cercetarea penala a lui Cristian Perieteanu.

Intregul scandal din interiorul organizatiei PSD Ramnicu Sarat s-a datorat „incompatibilitatii de opinii” dintre presedintele revocat, Cristian Perieteanu, care i-a acuzat pe consilierii municipali social-democrati ramniceni de capitulare in fata primarului liberal Viorel Holban, pozitia acum incorecta politic, dupa ce P.S.D. si P.N.L. s-au aliat in cadrul Uniunii Social Liberale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.