Un nou eveniment care pune într-o lumină proastă fotbalul buzoian a avut loc în weekend. Meciul dintre Luceafărul Maxenu și Locomotiva Buzău se anunța drept unul banal, echipele combatante fiind situate la poli opuși ai clasamentului.

După o primă repriză fără niciun fel de incidente, partida disputată pe arena Cornel Negoiescu a degenerat în minutul 50 cînd delegatul echipei gazdă a fost eliminat pentru injurii aduse arbitrului Petruș Ilie.

Doar 10 minute mai tîrziu , în urma unei lovituri de pedeapsă acordate oaspeților de la Locomotiva , avea să fie consemnat și epilogul partidei : Petre Valentin ,  fundașul celor de la Luceafărul a ales să conteste decizia centralului prin injurii adresate acestuia , fiind eliminat . Reacțiile coechipierilor lui Petre n-au întîrziat , alți trei jucători , Andrei Daniel , Grigore Valentin și Petre Croitoru recurgînd la pumni ,injurii și alte  metode mai puțin obișnuite pe un teren de fotbal. Și ei au ”văzut roșu” în fața ochilor fiind eliminați. În urma măsurilor punitive luate împotriva coechipierilor , alți doi jucători de la Maxenu au refuzat să continue meciul , declarînd forfait. Cum gazdele rămăseseră în  doar cinci  jucători , meciul a fost întrerupt , cele trei puncte revenind Locomotivei Buzău.

Ghinionistul Petruș Ilie nu se află la prima partidă în care ia cunoștință cu pumnii fotbaliștilor . Acum cîțiva ani , tot la o partidă de județ a suferit  același tratament  precum ieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.