Candidatul PSD la Primaria comunei Cernatesti, Radu Scintei a beneficiat ieri de o mana de ajutor intinsa chiar de catre presedintele PSD, Victor Ponta. Ponta a descins alaturi de secretarul general al PSD, Liviu Dragnea dar si de majoritatea membrilor marcanti ai PSD Buzau la o actiune electorala aflata in plina desfasurare. Dupa ce a fost intampinat cu paine si sare, Ponta a urcat pe scena alaturi de ceilalti fruntasi ai partidului si au ascultat cu totii minunea care a iesit din gura candidatului propriu.

“Bine ati venit la intalnirea cu candidatul Partidului Socialist al Muncii, Radu Scantei” – a spus fostul pedelist lasandu-i cu gura cascata pe toti politicienii aflati alaturi de el pe scena.

Scintei si-a continuat alocutiunea insa dupa alte citeva fraze a inceput sa se balbaie de emotie dar si din cauza faptului ca vantul ii creea probleme mototolindu-i hartia pe care avea scris discursul electoral. Dupa un nou mesaj mobilizator adresat locuitorilor comunei Cernatesti de a vota candidatul “Partidului Socialist”, Radu Scantei a fost salvat de ceilalti membri de partid care aluat pe rand cuvantul in fata locuitorilor din Cernatesti veniti cu mic cu mare la un spectacol folcloric si o pomana electorala cu mici si bere.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.