Doliu în sportul buzoian! Cel mai iubit om din handbalul buzoian, Romeo Ilie, s-a stins din viață. Născut în 1954, Romeo Ilie se confundă cu anii de glorie ai echipei de handbal feminin din Buzău, încă dinainte de momentul promovării în prima ligă. De altfel, Ilie a fost cel care a înființat echipa, la acea vreme sub denumirea Astral Poșta Câlnău.

Era cel mai îndrăgit antrenor, datorită sufletului pus la echipă, implicării exemplare și modului în care a gestionat perioadele de criză de la club. După ce nu a mai condus banca tehnică, a fost mereu alături de tehnicienii principali pe care formația buzoiană i-a avut, în calitate de secund.

În ultimul an, Romeo Ilie a fost nevoit să stea departe de echipă, din cauza bolii de care suferea, fiind totuși prezent în tribune, la meciurile Gloriei din Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”. În urmă cu câteva luni, îi murise soția, tot din cauza unei boli crunte.

„Cu nemăsurată tristețe și durere în suflet anunțăm trecerea în neființă a unui om care a însemnat enorm pentru handbalul buzoian!

Domnul profesor Romeo Ilie ne-a părăsit astăzi, după o grea suferință, lăsând un gol imens în inimile noastre!

Întregul personal al clubului SCM Gloria Buzău, unde domnia sa a activat atâția ani, este alături de familia îndurerată și îi transmite sincere condoleanțe și multă putere în aceste momente dificile.

Drum lin, nea Romică! Vă iubim!” , este mesajul postat pe pagina de facebook a SCM Gloria Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.