Ieri, 13 iunie, la sediul Primariei Buzau s-a sustinut examenul pentru functiile de conducere a Directiei de Politie Locala Buzau.

Comisia de examinare si de corectare si-a incheiat activitatea dupa orele aniezii, iar rezultatele sunt rusinoase. Niciunul dintre candidati nu a obtinut punctajul pentru promovarea examenului.

De punctat faptul ca pentru functiile de conducere a Directiei de Politie Locala s-au inscris fosti sefi de politie, ori fosti functionari din cadrul SRI si DGA.

Pentru functia de director executiv adjunct şi şef Serviciul Circulaţie şi Disciplină Rutieră au fost admise initial cîte trei dosare, iar printre concurenţi se aflau foşti lucrători S.R.I., D.G.A. sau ofiţeri superiori de Poliţie, dar şi candidaţi din interiorul Poliţiei Locale.

Pentru director executiv adjunct le-au fost admise dosarele lui Ionel Moise, fost ofiţer al Direcţiei Generale Anticorupţie, Cornel Dumitrascu fost ofiţer de informaţii în S.R.I., şi Marian Ioniţă, actualmente lucrător în cadrul Poliţiei Locale Buzău. Marian Ionita nu s-a mai prezentat la examen, astfel ca in cursa au ramas Dumitrascu si Moise.

Pentru funcţia vacantă de şef Serviciu Circulaţie şi Disciplină Rutieră au fost admise patru dosare: al lui Viorel Niţă, colonel în rezervă fost lucrator al I.P.J. Buzău, al lui Marian Şerbulea, fost purtător de cuvînt al Poliţiei Buzău, al lui Robert Dragomir, angajat la Poliţia Locală şi Liviu Niţă, angajat în Poliţia Locală. Nici aici, Robert Dragomir nu s-a prrzentat la examen.

Pentru postul de Director Executiv, singurul înscris cu dosar admis a fost fostul comandant al I.P.J., Ion Marin.

Niciunul dintre candidati nu a reusit sa obtina punctajul minim pentru a trece mai departe, la proba interviului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.