buzoianuUn angajat al Politiei Locale din Buzau a fost prins de agentii de paza ai unui hipermarket imediat dupa ce a furat o locomotiva de jucarie si intentiona sa iasa cu ea din magazin. Barbatului i s-a intocmit dosar penal pentru furt si imediat si-a dat si demisia.

Catalin Buzoianu are 42 de ani si este politist local de ani buni. Ieri, fiind in afara orelor de program afurat o jucarie dintr-un hipermarket, si a incercat sa iasa din magazin, in speranta ca fapta sa va trece neobservata. Gestul barbatului a fost vazut pe camerele de supraveghere, iar agentii de paza l-au oprit, l-au perchezitionat, iar cand au gasit jucaria asupra sa au chemat si politia care i-a intocmit dosar penal.

Conducerea politiei locale a aflat imediat despre isprava barbatului si a facut in asa fel incat numele institutiei sa nu fie asociat faptei sale: i-a cerut barbatului sa isi scrie demisia dar sa o antedateze, lucru care s-a si intamplat. Mai exact, i-a cerut barbatului sa isi dea demisia astazi, dar sa o dateze cu doua zile in urma.

Nu este pentru prima data cand politistul local pateaza imaginea institutiei. In vara anului trecut, Catalin Buzoianu a fost filmat in timp ce juca tenis de masa in Parcul Tineretului imbracat in uniforma si cu armamentul din dotare la centura. Poate daca atunci s-ar fi luat masuri impotriva lui, acum nu ar mai fi ajuns sa isi faca uniforma de ras.

Din pacate, conducerea institutiei tolereaza astfel de fapte, iar aici va prezentam doar cateva cazuri. Un politist local, imbracat in uniforma, in avansata stare de ebrietate, a fost filmat pe Bulevardul Balceascu in timp ce incerca sa ajunga acasa. O doamna angajata ca politist local ce avea ca obiectiv paza unei scoli s-a prezentat de mai multe ori la serviciu in avansata stare de ebrietate. Singura masura care s-a luat impotriva ei la vremea respectiva a fost mutarea la alta scoala. Un alt politist local, baut bine in timpul programului, a fugit de la locul de munca, tot o scoala, in momentul in care colegii sai au incercat sa il testeze cu aparatul etilotest pentru a-i stabili alcoolemia. Si acesta a fost mutat “disciplinar” la o alta scoala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.