Un buzoian de 48 de ani s-a ales cu un dosar penal dupa ce a adresat injurii politistilor care venisera sa aplaneze un conflict intr-un bar din zona Pietei Centrale.

Un echipaj de siguranţă format din poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Buzău şi poliţişti locali a fost sesizat de către un tânăr în vârstă de 30 de ani, din Buzău, cu privire la faptul că un necunoscut l-a agresat în timp ce se afla într-un bar din zona Pieţei Centrale.

Poliţiştii au intervenit imediat şi au stabilit că agresorul era un buzoian în vârstă de 48 de ani, cunoscut cu antecedente penale.

În timp ce se întocmeau documentele în vederea sancţionării contravenţionale pentru provocare de scandal, întrucât tânărul nu a dorit să depună plângere pentru lovire, bărbatul de 48 de ani a început să adreseze poliţiştilor cuvinte şi expresii insultătoare.

A fost condus imediat la sediul Poliţiei Municipiului Buzău, unde i s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de sfidarea organelor judiciare, împotriva lui fiind luată măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.