Cea de-a patra victimă identificată a criminalului în serie din Cipru este buzoianca dispărută în 2016, Livia Florentina Bunea, potrivit anatomo-patologilor citaţi de presa locală. Metoda de strangulare este un indiciu relevant pentru investigatori.

Nikos Metaxas, un bărbat de 35 de ani, ofiţer în armata cipriotă, a recunoscut săptămâna trecută că a omorât cinci femei şi doi copii, şi a indicat printre victime şi două românce.

Potrivit Alpha News, legiştii ar fi confirmat că una dintre ele este Livia Florentina Bunea, care a dispărut fără urmă în 2016. Criminalul a ascuns cadavrele în valize, dar se pare că acest lucru l-a dat de gol, deoarece trupurile s-au conservat, permiţând identificarea lor de către anchetatori.

Trei dintre victime ar fi fost filipineze iar celelalte, din România, India şi Nepal. Ar fi însă mai multe victime, scrie presa cipriotă, care vorbeşte despre primul criminal în serie din istoria recentă a ţării.

Potrivit jurnaliştilor ciprioţi, care citează surse din anchetă, Nikos Metaxas le-a omorât pe cele două românce, le-a tranşat şi băgat în valize. Au fost descoperite valizele în care criminalul din Cipru ar fi pus cadavrul femeii din Buzău şi cel al fiicei acesteia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.