In conformitate cu prevederile Legii 155/2010, privind politia locala, Art.7. lit. l – politistii locali, aplica prevederile legale privind regimul juridic al vehiculelor fara stapan sau abandonate pe terenuri apartinand domeniului public sau privat al unitatii administrativ-teritoriale.
In urma activitătilor zilnice desfăsurate în teren sau la sesizarea cetătenilor, politistii locali, in cursul anului 2017, au identificat un numar de 177 vehicule care fac obiectul Legii 421/2002, privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri apartinând domeniului public sau privat al unitătilor administrativ-teritoriale.
Pana la aceasta data, in urma somatiei, un numar de 142 de proprietari de vehicule, s-au conformat. Pentru cei care nu au dat curs somaţiei primite, urmeaza ca vehiculele fără stăpân sau abandonate, precum şi bunurile aflate în interiorul acestora sa fie inventariate, ridicate, transportate şi depozitate, prin grija S.C Urbis-Serv S.R.L Buzau, in locurile special amenajate de la sediul societatii.
Politia Locala Buzau si S.C Urbis-Serv S.R.L Buzau, au demarat incepand cu data de 25.10.2017, o actiune, pe raza municipiului pentru eliberarea străzilor de masinile abandonate si cele cu proprietar neidentificat, de unde au fost ridicate 3 astfel de vehicule, in conformitate cu prevederile H.C.L 173/2016, pentru aprobarea Regulamentului privind activitatea de ridicare a vehiculelor/autovehiculelor/ remorcilor care stationează neregulamentar pe domeniul public sau privat al Municipiului Buzău.
Actiunile vor continua in perioada urmatoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.