Patinoarul din Buzău s-a închis, spre dezamăgirea mai multor buzoieni, care aveau o alterantivă pentru a petrece timpul liber într-un mod distractiv.

Rețeta prin care administratorii patinoarului au încercat să-și salveze afacerea nu a funcționat, pentru că, în ciuda apelului făcut, nu au reușit să strângă 1000 de buzoieni care să cumpere abonamente în valoare de 250 de lei (acces nelimitat pe gheață până în ultima zi a lunii ianuarie 2023). În cazul în care nu se vor vinde toate (n.r. cele 1000 de abonamente), banii vor fi rambursați către voi și implicit, patinoarul se va inchide., a fost mesajul transmis de reprezentanții locului de agrement, la finalul anului 2022.

Astfel, după ce a fost deschis în data de 23 decembrie 2022, patinoarul a fost închis în data de 9 ianuarie.

Pe de altă parte, mulți dintre buzoieni au reclamat prețul ridicat al accesului pe gheață (40 de lei + închiriere patine la 15 lei), tarif peste cele practicate în alte locuri din țară, considerând că un preț mai accesibil ar fi putut aduce mai multe încasări administratorului, implicit să permită prelungirea perioadei de funcționare.

Foto: facebook Patinoarul ICE Magic

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.