dentistiPeste 1.000 de medici dentisti din tara, inclusiv 16 din Buzau, s-au alaturat din luna martie pana astazi campaniei de educare cu privire la igiena orală “Zambeste Romania”, desfasurata de GSK Consumer Healthcare. Acestia ofera consultatii gratuite in cabinetele lor si, in unele cazuri, detartraje gratuite. Reteaua acopera deja 30 de judete din toate colturile tarii si va mai creste pana in decembrie, cand se finalizeaza campania.
 Judetele cu cele mai multe inscrieri sunt Cluj, cu 150 de medici stomatologi intrati in reteaua Zambeste Romania, urmat de Constanta, cu 90 si la egalitate sunt judetele Mures si Galati, cu cate 80 de medici inscrisi.
Persoanele interesate isi pot face o programare intrand pe website-ul http://www.zambesteromania.ro/, in sectiunea „Consultatii stomatologice gratuite”, alegand judetul si orasul. Medicii care doresc sa intre in retea se pot inscrie direct pe website in aceeasi sectiune. Aceasta solutie vine in intampinarea celor 69% dintre respondentii unui studiu realizat in 2012 care au declarat ca merg la dentist doar atunci cand au probleme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here