dentistiMedicii stomatologi din Buzău se pregătesc de alegeri. Dentiștii sunt chemați să își aleagă, prin vot, o persoană care să îi reprezinte în Consiliul Județean al Colegiului, dar și la nivel național. Primul tur al alegerilor va avea loc pe 17 octombrie, iar cel de-al doilea pe 24 octombrie. Candidaturile pentru funcțiile din cadrul Biroului Consiliului se depun pe 27 și 28 octombrie, iar tot pe 28 se desfășoară alegeri pentru funcțiile din Biroul Consiliului și desemnarea reprezentantului în Consiliul Național.
În ultimii 8 ani, Colegiului Medicilor Dentiști din Buzău a fost condus de dr. Claudiu Ciupitu, care s-a hotărât să nu mai candideze pentru un nou mandat.
Colegiul Medicilor Stomatologi a fost înființat în urmă cu 10 și a fost condus, pentru prima dată, la nivel județean, de dr. Viorica Niță, după care a fost aleasă prin vot dr. Claudia Ciupitu, cea care a reprezentat interesele medicilor stomatologi buzoieni timp de două mandate.
În județul Buzău, în prezent, profesează peste 200 de medici stomatologi, aproximativ o treime intre aceștia având și contract cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here