Spitalul Județean de Urgență Buzău scoate la concurs trei posturi vacante de personal nemedical. Este vorba de un post de referent de specialitate gradul III în cadrul Serviciului Achiziții, un post de tehnician economist gradul I cu studii superioare de scurtă durată, în cadrul Oficiului de Calcul și de un post de îngrijitoare la Serviciul Administrativ.
Candidații interesați de unul din cele trei posturi își pot depune dosarele de înscriere la concurs până pe data de 14 februarie, înscrierea făcându-se la Serviciul de Resurse Umane al spitalului, contra unei taxe de concurs în valoare de 50 de lei.

În cazul posturilor de referent și de tehnician economist, candidații trebuie să aibă cunoștințe de operare PC, Word și Excel, să dețină diplomă de licență în domeniul economic/juridic, respectiv economic/tehnic studii superioare de scurtă durată și să aibă vechime de cel puțin șase luni în specialitate, în cazul postului de referent – și șase ani și șase luni, în cazul postului de tehnician economist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here