maternitateOrganizația Salvați Copiii derulează campania ,,Un gest pentru o viață”, care are drept scop strângerea de fonduri pentru dotarea Maternității Buzău cu aparatură de strictă necesitate pentru salvarea copiilor născuți prematur. Se vor achiziţiona un monitor funcții vitale și un pulsoximetru.
Pentru a realiza acest lucru, WatchShop.ro donează către Organizatia Salvați Copiii doi lei din fiecare comandă efectuată de peste 150 de lei. De asemenea, oricine dorește să susțină această campanie, o poate face prin adăugarea unei sume, la alegere, în coșul de cumpărături din site. Această sumă se va adăuga celor doi lei pe care firma îi donează la fiecare comandă.
Prin Campania ,,Un gest pentru o viață”, organizația Salvați Copii își propune dotarea a 15 maternități, din diferite județe ale țării, cu aparatură medicală performantă, atât de necesară noilor născuți. O statistică îngrijo­rătoare spune că România ocupă primul loc în Europa la mortalitate infantilă, peste 1.700 de copii murind anual din cauza dotării precare a maternităților. Cu ajutorul aparaturii moderne, numărul acesta poate fi redus cu o treime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here