13 posturi dedicate medicilor a scos la concurs Spitalul Județean de Urgență Buzău. La finalul perioadei de înscrieri, pe listă se află șase candidați care vor să profeseze la cea mai mare unitate spitalicească din județ.

Trei dintre aceștia vor concura pe singurul post de medic specialist în cadrul secției de Urologie scos la concurs. Este vorba despre medicii Marian Victoraș Botea, Constantin Valeriu Botea și Gholamali Soleimani. Ceilalți trei medici vor concura singuri pe posturile pentru care au optat. Pentru postul de medic în specialitatea ATI în cadrul secției de Obstetrică – Ginecologie s-a înscris medicul rezident în ultimul an Gabriel Cătălin Chiriacu, iar pentru postul de medic specialist în chirurgie pediatrică din cadrul secției de Chirurgie și Ortopedie Infantilă s-a înscris medicul Iuliana Roxana Boloagă. Pentru postul de specialist în cadrul secției de Boli Infecțioase va candida medicul Iulian Laszlo Zonda.

Cele două posturi de medic pediatru și specialist ORL de la cabinetele din cadrul Centrului de Sănătate Multifuncțional de la Pârscov continuă să nu prezinte interes având în vedere că nu există niciun candidat înscris pe aceste posturi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here