Posturile de asistent şi de infirmieră disponibile la Spitalul Judeţean Buzău prezintă mare interes pentru buzoieni. Dovadă stă concurenţa acerbă înregistrată pe cele 41 de locuri de muncă scoase la concurs de către unitatea sanitară. Peste 200 de aspiranți la posturile vacante de asistenți medicali, infirmiere, îngrijitoare, agent DDD (Dezinfecție, Dezinsecție, Deratizare) și moașe au susținut marți și miercuri proba scrisă a concursului

După proba scrisă, din cei 96 de candidați interesați de cele 16 posturi de asistenți medicali debutanți absolvenți de școală postliceală sanitară, au mai rămas în concurs 59, care vor susține proba interviului pe 30 aprilie. Cel mai mare punctaj obținut la proba scrisă a fost de 92 de puncte. Cele 16 posturi pentru care concurează cei 59 de candidați sunt disponibile pe secțiile Cardiologie, Pediatrie, Medicină Internă, OG1 și OG2. De asemenea, din cei șapte aspiranți la singurul post de asistent medical debutant la Serviciul Județean de Medicină Legală, au fost declarați admiși după proba scrisă doar doi, care vor susține proba interviului pe data de 3 mai.

Singurul candidat la postul de moașă principală cu studii superioare, disponibil la Secția OG2, a fost declarat admis după proba scrisă, cu un punctaj de 86 de puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here